Barbie bij opening kledingzaak Miss Diva Mode

BREDA – Kledingzaak Miss Diva Mode opent donderdag om 11.00 uur in de Heuvel. Niemand minder dan Samantha van der Plas, oftewel Barbie, zal om 16.00 uur langskomen. De Haagse tv-ster komt naar Breda vanwege haar nieuwe kledinglijn die te koop is bij Miss Diva Mode. Barbie is vanaf 16.00 uur in de zaak aan de Verbeetenstraat 9 om met fans op de foto te gaan en shirts te signeren.

De eerste producten van haar kledinglijn zijn t-shirts met aansprekende ontwerpen in combinatie met pakkende teksten. Op één van de shirts speelt haar eigen hondje Gucci een hoofdrol op de voorzijde. Het thema Gas op die lolly is speels vormgegeven met een kleurrijke mond en een glitterende lolly. Veel jonge meiden vallen voor het epische ‘Only God can Judge me’ dat met een hartje en twee pistolen de voorzijde van het shirt siert.
Onderneemster Antonie Godschalk had opgevangen dat Barbie met een nieuwe kledinglijn zou komen en na het bekijken daarvan, wist zij meteen: dit moet ik hebben. Antonie: “De lijn shirts van Samantha vult mijn assortiment prima aan. Ze zijn lekker te combineren met een jeans en vestje of jasje, in de zomer natuurlijk zonder. De teksten zijn aansprekend en de design helemaal van nu, met overal een vleugje glamour op dat zo bij Barbie past.”

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 24 februari 2015
Bron: dichtbij breda