Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Begrippen en toepasselijkheid

1.1

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Miss Diva Mode zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Tenzij Miss Diva Mode zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

1.3

Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

2.1

Alle aanbiedingen van Miss Diva Mode zijn vrijblijvend en Miss Diva Mode behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

2.2

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van je bestelling door Miss Diva Mode. Miss Diva Mode is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Miss Diva Mode dit mee binnen vier (4) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Artikel 3. Prijzen en betalingen

3.1

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW.

3.2

We verzenden met pakketpost via POSTNL. Voor transport binnen Nederland brengen wij € 4,95 in rekening. Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien hoe laat je pakketje wordt geleverd. Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van uw bestelling.

3.3

Na een bestelling ontvangt je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten. Vermeld bij betaling altijd uw ordernummer.  Betaling kan geschieden door middel van een bankoverschrijving.

Artikel 4. Levering

4.1

Miss Diva Mode heeft het streven om alle bestellingen uiterlijk binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling via Post NL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres te versturen.

4.2

Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.

4.3

Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

4.4

Indien je bij Miss Diva Mode een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Artikel 5. Retourzending

Je kan de artikelen die je retour wilt sturen na aanmelding via info@missdivamode.nl opsturen naar het volgende adres: Miss Diva Mode, Vincent van Goghstraat 73, 4812 AR Breda.

Wij dienen de retourzending binnen 8 dagen nadat jij de order hebt ontvangen binnen te hebben. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. De retourzending moet altijd met een Track and Trace code verzonden worden.

5.1

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag min eventuele verzendkosten zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.

Deze garantie vervalt wanneer:

a. het product gedragen en/of gewassen is

b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

5.2

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 4 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen via info@missdivamode.nl  en het product binnen 8 dagen retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

Indien de retourzending in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Miss Diva Mode het retourbedrag binnen 14 dagen terug storten op de rekening waar ook de betaling van is afgeschreven.

Artikel 6. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

Artikel 7 Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@missdivamode.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Artikel 8 Garantie

Uiteraard behoort een kledingstuk/accessoire in gave conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt verzonden. Het kan zijn dat een kledingstuk/accessoire bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires.

Uitzondering

  • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
  • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
  • Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.
  • Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.